Founding father

Hierbij verkrijgt Founding Father de volgende voordelen:

 • Het recht om het beeldmerk Innovation partner of FDL te voeren met als bijschrift Founder.
 • Recht Bestuurszetel
 • Preferred User/Supplier Feed Design Factory
 • Korting op het gebruik van de faciliteit conform de door bestuur jaarlijks vast te stellen kortingsregeling Innovation partners (huur tarieven pilot plant, vergaderruimtes etc.) . Deze kortingsregeling heeft een aflopend karakter gedurende 5 jaar.
 • Logo Innovation Partner Banner FDL-website.
 • Alle rechten voor Community Partners gedurende 5 jaar:
  o Onbeperkt aantal Community Members
  o Logo Community Partner Banner FDL-website
  o Deelname Jaarsymposium tegen gereduceerd tarief
  o Deelname Community Meetings (alle Communities) tegen gereduceerd tarief dan wel gratis (meeting afhankelijk)

Hierbij verkrijgt Founding Father de plicht om:

1. Een eenmalige bijdrage in de kosten van FDL te betalen van €250.000,- excl. BTW

Founding father

Has Hogeschool

HAS Hogeschool richt zich met de tak HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen op de zakelijke markt. Met toegepast onderzoek & advies bedienen we bedrijven en overheidsinstellingen in de agribusiness, food-, milieu- en groene sector. U profiteert van professionele onderzoeksfaciliteiten en een groot netwerk.
info@haskennistransfer.nl | www.haskennistransfer.nl

Dinnissen

Dinnissen Process Technologie is al meer dan 65 jaar gespecialiseerd in machines en processen voor het verwerken van poeders, korrels en granulaten in de feed, food, farmaceutische en chemische industrie. Wij leveren systemen voor product inname, transport, wegen, doseren, mengen, malen, zeven én verpakken. Innovatie is een belangrijk speerpunt. Innovatie in feed design en feed technologie resulteert in betere voerkwaliteit en dierwelzijn. Samen met Vitelia heeft Dinnissen Mag-Con® ontwikkelt, een totaalconcept om flexibel en gecontroleerd diervoer van de hoogste kwaliteit te produceren. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in Magi-N.ext® extrusie technologie, een extrudeerlijn voor de feed industrie gericht op homogeniteit, hygiëne en voedselveiligheid en Magi-Mill®, een flexibel maalconcept om veevoedercomponenten te malen en te mengen.
powtech@dinnissen.nl | www.dinnissen.nl

Vitelia

Vitelia Voeders is onderdeel van Coöperatie Vitelia en is ontstaan uit een fusie van Boerenbond Ysselsteyn en SaWeCo op 1 januari 2008. Vitelia Voeders is een innovatief bedrijf dat mengvoeders produceert en verkoopt aan veehouders in Limburg en een deel van Noord-Brabant. Het bedrijf handelt in voeders voor varkens, pluimvee en rundvee. Varkens- en pluimveevoeders worden grotendeels in eigen fabrieken geproduceerd. Kalkoenvoeders en rundveevoeders worden in opdracht van Vitelia Voeders geproduceerd bij derden. De productielocaties van Vitelia Voeders zijn locatie Ysselsteyn en locatie Oirlo. In Ysselsteyn worden vooral voeders voor vleesvarkens en leghennen geproduceerd, terwijl in Oirlo voeders voor zeugen, biggen, vleesvarkens, leghennen en vleeskuikens worden geproduceerd.
voeders@vitelia.nl | www.vitelia.nl