Community partner

Hierbij verkrijgt Community Partner het recht om:

  • op zijn eigen website etc. het beeldmerk Community partner of FDL te voeren.
  • onbeperkt aantal Community Members te registreren.
  • bedrijfslogo op het Community Knowledge Portal.
  •  logo Community Partner Banner FDL-website.
  • 5x Deelname Jaarsymposium tegen gereduceerd tarief.
  •  Deelname Community Meetings (alle Communities) tegen gereduceerd tarief dan wel gratis (meeting afhankelijk).

Hierbij verkrijgt Community Partner de plicht om:
1. Een bijdrage in de kosten van de FDL Community te betalen van € 2500,- / jaar excl. BTW.
 

Community partners

Duynie

Duynie behoort tot de Duynie groep, onderdeel van Royal Cosun en is actief in heel Europa met vestigingen in een groot aantal Europese landen. Het doel van de Duynie groep is het opwaarderen van co-stromen uit de voedingsmiddelen en bio-ethanol industrie.
info@duynieholding.com | www.duynie.nl

United Petfood

UPP is an independent, exclusive private label producer of extruded dog- and catfood. We are a family owned business with over 15 years of experience in the extrusion of dry pet products. United Petfood Producers brings innovation into the competitive pet food market. Thanks to intensive cooperation with our suppliers, and our customers we develop products which are adapted to specific trends and needs of the worldwide market. UPP stands for: - High Quality extrusion (GMP and IFS standard) - Innovation for the B2B customers - Flexibility - State-of-the-art packaging - Logistical solutions - Professional support for the customer: Nutritional Positioning (Category consultancy)
info@unitedpetfood.be | www.unitedpetfood.be

Eastman Chemical B.V.

Eastman Chemical BV is ’s werelds grootste gespecialiseerde alkylamineproducent. Alkylamines en hun derivaten zijn bouwstenen die gebruikt worden in een breed spectrum van chemische producten met uiteenlopende toepassingen. Op die manier draagt Eastman op een essentiële manier bij aan de markten van landbouw, diervoeding, persoonlijke verzorgings-en huishoudproducten, energie en waterbehandeling. Met de focus op haar drie kernwaarden – “Passie, Zorg en Integriteit” - werkt Eastman aan een duurzame en innovatieve toekomst. Eastman stelt wereldwijd ongeveer 850 medewerkers tewerk in verschillende verkoopskantoren verspreid over 20 landen en in zeven productievestigingen in België, Duitsland, de Verenigde Staten en China.
www.eastman.com/agriculture

IVS Dosing Technology

We are IVS....innovatieve specialist in doseertechniek IVS Dosing Technology ontwerpt, realiseert, onderhoudt en beheert doseersystemen van vloeistoffen en stoom, leidingsystemen, tankopslag, isolatie en constructiewerkzaamheden. Onze specialisatie ligt in de mengvoerderindustrie. Vanuit onze thuisbasis in Veghel werken wij voor nationale en internationale opdrachtgevers. Wij realiseren projecten binnen budget en met snelle doorlooptijden met als resultaat een tevreden opdrachtgever. In al onze projecten zoeken wij continu naar de juiste balans tussen investering, gebruiksgemak en duurzaamheid. Wilt u meer weten over IVS Dosing Technology? Bezoek dan onze website:
www.ivsdosingtechnology.com

Bühler

Quite simply, selecting Bühler as a partner means gaining access to the best technology and process expertise in the feed milling industry. Process design and machinery encompass: storage, intake, cleaning, proportioning, weighing, grinding, mixing, homogenizing, cooking, compacting, pelleting / extrusion, cooling, screening, and coating. Close collaboration with customers is aimed at increasing their productivity and competitiveness. With local experience extending across all major markets of the world and people on the road everyday providing service, help is available when it is needed most. All of which means Bühler is continually empowering feed milling operations worldwide for future success.
www.buhlergroup.com

Voergroep Zuid

Business met boerenverstand Voergroep Zuid; als coöperatie 3.0 werken wij elke dag samen met onze klanten aan het realiseren van het hoogste rendement op het erf van boeren en tuinders. Dit doen wij door efficiënter en slimmer te werken via concepten met een hoge voorspelbare waarde. ‘Goede producten, goedkoop maken’ in combinatie met ‘deskundig toepassingsadvies’, dat is onze kracht. Als slagvaardige, eigenzinnige en ambitieuze organisatie streven wij continu naar maximale efficiëntie en slimme samenwerkings­vormen. Zo verdienen wij geld vóór boeren en tuinders in plaats van geld aan boeren en tuinders. Daarmee creëren wij voor onze klanten de beste ontwikkelkansen
info@voergroepzuid.nl | www.voergroepzuid.nl

Coppens Diervoeding

Coppens diervoeding is een zelfstandig familiebedrijf dat zich richt op het produceren en verkopen van diervoeders aan de betere ondernemers in de pluimvee- en varkenssector. Bij Coppens zijn de lijnen kort, staan de dierprestaties bij onze klanten centraal en hebben onze medewerkers een hoog kennisniveau. Door onze betrokken en innovatieve aanpak bieden wij onze klanten economisch perspectief en continuïteit. Coppens heeft veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel, zowel als het gaat om voeding als om advies. Coppens produceert en verkoopt met respect voor haar omgeving, waarbij zij een geprefereerde werkgever wil zijn.
info@coppens.nl | http://www.coppens.nl/

Fransen Gerrits

Fransen Gerrits is sinds de oprichting in 1897 uitgegroeid tot de ondernemende voerspecialist van Zuid-Nederland. Een betrokken familiebedrijf met een naam die recht doet aan de herkomst en ambities van het bedrijf: met volle kracht vooruit, maar met respect voor het verleden en de afkomst. Fransen Gerrits produceert ruim 700.000 ton voer voor de varkens-, rundvee- en konijnenhouderij. Dat doen ze met toewijding, overtuiging en de kennis en mensen in huis om voorop te lopen in de markt. Alle producten en diensten zijn optimaal afgestemd op de bedrijfsvoering van de afnemers. Fransen Gerrits is het merk voor de varkenshouderij en Victoria Mengvoeders voor de rundvee- en konijnenhouderij.
info@fransengerrits.nl | http://www.fransengerrits.nl/

Rabobank Horst Venray

Rabobank Horst Venray is een coöperatieve financiële dienstverlener in de gemeente Venray, Horst aan de Maas en een deel van de gemeente Bergen (Well en Wellerlooi). We zijn een betrokken partner in de regio en ondersteunen innovatieve projecten zoals het Feed Design Lab. Als coöperatie zijn we er voor en door klanten en willen we bijdragen aan een duurzame economische ontwikkeling in de samenleving. De Rabobank richtte ruim honderd jaar geleden een bank op zonder aandeelhouders. We bankieren dus voor onze klanten, onze leden en de samenleving. Juist als coöperatieve bank weten we dat je samen meer bereikt dan alleen. Door mensen met elkaar te verbinden en kennis te delen. Zo versterken we de omgeving waarin onze klanten wonen en werken. Samen sterker. Dat is het idee van coöperatief bankieren. Meer weten? Ga naar www.rabobank.nl/horstvenray
communicatie@horstvenray.rabobank.nl | www.rabobank.nl/horstvenray

Aveve Veevoeding

AVEVE biedt voor alle diergroepen een compleet assortiment van kwalitatief hoogwaardige voeders aan in België en de aangrenzende regio’s. Door een lange termijn relatie met onze klanten streven we daarbij maximaal naar een duurzame en rendabele veehouderij. Mede dankzij innovatieve producten en een deskundige adviesverlening realiseren onze klanten-veehouders uitstekende technische resultaten en een duurzaam rendement.
aveve@aveve.be | http://www.aveve.be/

Rettenmaier


www.jrs.de

Almex

Almex is gespecialiseerd in enkele schroef extrusie apparatuur. Van een losse extrusie unit tot een complete installatie. De extruders en expanders worden wereldwijd gebruikt voor extrusie koken, pre-extractie processen, conditioneren, vormen, kokend vormen, vocht toevoeging, H.T.S.T. verwerking en co-extrusie.
info@almex.nl | almex.nl

Wemo Techniek

Kwaliteitscontrole in de productie van diervoeder, zaden, voeding (suiker, melkpoeder, rijst), bio-energie (houtpellets), chemie… WEMO-techniek draait z’n hand er niet voor om. Monsters nemen in uiteenlopende toepassingen uit de flow, de kettingtransporteur, uit de bunker of zelfs uit de rijdende weger. Bij monstername systemen kunt u denken aan de monsternemer zelf, standaard monsterhappers, monsterschuiven en plunjerhappers of een speciaal op het proces of product toegespitste monsternemer. Daarna kan het monster via leidingwerk met vacuüm pneumatisch transport naar een centraal punt worden gebracht. Daar worden de monsters verzameld in een carrousel of verpakkingsmachine als bewaarmonster voor traceerbaarheid of gaan ze via een tester om te controleren op hardheid en slijtvastheid.
info@wemo-techniek.nl | www.wemo-techniek.nl

EFS- Holland

E.F.S.-Holland B.V. is in 1996 in Nederland opgericht en is een gevestigd bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de ontwikkeling en het vermarkten van grondstoffen en additieven met een toegevoegde waarde voor diervoeders. Het laaste decennium heeft E.F.S. zich vooral geconcentreerd op producten die de natuurlijk potentie van dieren, gericht op groei, reproductie en weerstand, ondersteunen. Om deze producten te ontwikkelen werken wij nauw samen met klanten, universiteiten en onderzoeksfaciliteiten om op de vraag die vanuit de markt komt, te kunnen reageren om zo voorop te blijven lopen met de ontwikkeling. Deze kennis heeft er toe geleid dat E.F.S. een expert is geworden op enkele specialistische gebieden in de diervoederindustrie.
info@efs-holland.nl | www.efs-holland.nl

Voeders Biervliet

Voeders Biervliet is een jong en modern veevoederbedrijf in al z’n facetten. Dat smaakt naar meer …? Wees welkom voor een bezoek aan onze website !!
info@voedersbiervliet.be | www.voedersbiervliet.be

N.V. Voeders Ostyn

N.V. Voeders Ostyn, een zelfstandig familiebedrijf, heeft sinds 1983 gekozen voor de zelfstandige varkenshouderij. Het bedrijf zet zich in voor een efficiënte en rendabele varkensproductie. Inzicht in en het begrijpen van de verschillende deelaspecten is hierbij van belang. Genetica, omgeving & huisvesting, de gezondheidsstatus van de varkensstapel, managementmethodes, verzorging en voeding zijn verschillende deelfactoren die met elkaar interfereren en determineren het niveau van productiviteit en rendabiliteit. Met kwaliteitsvoeder, intensieve bedrijfsbegeleiding door een team van dierenartsen zorgen wij voor een optimale gezondheidstoestand en optimaliseren we de rendabiliteit van onze economische zelfstandige varkenshouder.
info@ostynvoeders.be | www.ostynvoeders.be

Laarakker Groenteverwerking BV

Laarakker Groenteverwerking is specialist in de teelt, verwerking en verkoop van een breed pakket groenten voor de diepvries- en conservenindustrie. Ons teeltareaal beslaat in totaal ruim 5.700 ha, verspreid over Noord-Limburg en de aangrenzende Duitse regio, Brabant, Zeeland, Flevoland, Drenthe en Overijssel. Wij vervullen een spilfunctie in de keten door onze teelt- en oogstactiviteiten optimaal af te stemmen op de kwaliteitseisen en verwerkings¬capaciteit van onze afnemers. Sinds 1938 hebben wij een schat aan ervaring opgebouwd. Hierdoor zijn wij in staat teeltpercelen optimaal te laten renderen en onze afnemers op maat te bedienen. Kwaliteit en flexibiliteit staan bij Laarakker Groenteverwerking hoog in het vaandel.
info@laarakker.nl | www.laarakker.nl

van Mourik group

De Van Mourik Group ontwikkelt en bouwt complete ‘turnkey’ installaties voor de verwerking van droge stoffen. Onze machines en installaties worden ingezet in de diervoederindustrie en aanverwante industrieën. Met behulp van deze installaties kunt u efficiënt en doeltreffend produceren. De focus ligt op klantgerichte en contaminatie-arme ontwerpen
www.vanmourik-group.com

Silo Construction & Engineering

SCE | SQUARE SILO EXPERTS Modulaire rechthoekige silo’s voor industriële procesopslag. Dit is wat ons familiebedrijf produceert sinds 1988. De vraag naar voeding wordt met een groeiende wereldbevolking steeds groter. Bedrijven moeten daarom efficiënter en effectiever gaan produceren. Bij SCE willen we bedrijven hierbij helpen. We ontwerpen, produceren en leveren modulaire gebouw onderdelen die weinig plaats innemen en vlot te monteren zijn in eender welke productie-eenheid. Wereldwijd rekenen voedselproducenten dan ook op onze knowhow. Iedere samenwerking krijgt de volle aandacht van onze ingenieurs, al 30 jaar lang. Zo verzamelden we intussen voldoende ervaring om echt elk project tot een succesvol einde te brengen. info@sce.be | www.sce.be
info@sce.be | www.sce.be

Geelen Counterflow

Geelen Counterflow specialises in counterflow dryers and coolers. - Highest sanitation standards - Best energy efficiency - Lowest maintenance cost
info@geelencounterflow | www.geelencounterflow.com

Algoet

Voeders Algoet is gevestigd in het hartje van Vlaanderen. Dit familiebedrijf gelegen aan de oevers van de Leie, is gespecialiseerd in hoogkwalitatieve mengvoeders voor runderen en varkens. Bij de nutritie wordt er gestreefd naar een maximale gezondheid van het dier voor een optimale prestatie. Met de laatste nieuwe productietechnieken willen we toekomstgericht en duurzaam ondernemen naar mens, dier en milieu toe. Voor de productie van deze mengvoeders wordt er gebruik gemaakt van hernieuwbare energie waarbij de carbon voetafdruk zoveel mogelijk gerespecteerd wordt.
www.voeders.be

Voeders Degrave

Als familiaal veevoerbedrijf zijn wij gespecialiseerd in de productie en verkoop van kwaliteitsvolle varkensvoeders. Wij leveren topproducten die uitsluitend op basis van plantaardige middelen gefabriceerd worden en die compatibel zijn met alle gangbare labels in de retail. Dit alles doen we met de nodige aandacht voor onderzoek, ontwikkeling en investering in technologie zodat wij u steeds de beste kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast maken wij ook gebruik van onze jarenlange expertise voor het geven van de nodige begeleiding bij het optimaliseren van de werking en bijgevolg ook het rendement van uw bedrijf.
info@voedersdegrave.be | www.voedersdegrave.be

Voeders Seurynck

Sinds 1946, maar nog steeds razend actueel. Voeders Seurynck is een familiebedrijf, steeds in beweging en voornamelijk gericht op de markt van Vlaamse varkens- en rundveehouders. De pijlers van onze voeders zijn kwaliteit en stabiliteit, gekruid met economisch rendabele innovaties en met oog voor de (r)evoluties binnen de genetica van de dieren. De leuze ‘Uw rendement is onze opdracht’ is geen loze belofte maar een constant engagement.
info@seurynck.be | www.seurynck.be

Spekschoor Industriële Reiniging BV

Spekschoor Industriële Reiniging De specialist op het gebied van inspectie, reiniging en het onderhoud van silo’s, tanks en aanverwanten is Spekschoor Industriële Reiniging. Spekschoor is actief in zowel de food- als de non-foodindustrie in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Veiligheid, gezondheid en milieu staan voorop en dat wordt onderstreept met het certificaat VCA** dat Spekschoor Industriële Reiniging als enige siloreiniger heeft weten te behalen. Om de risico’s op een gestructureerde wijze te kunnen beheersen werkt Spekschoor met een VGM-Management Systeem op basis van VCA. Spekschoor Industriële Reiniging BV heeft vestigingen in Zutphen en Vlaardingen.
info@spekschoorbv.nl | www.spekschoor.nl

Gemeente Venray

Venray richt zich op economische activiteiten die een meerwaarde hebben voor de gemeente. Samen met andere overheden en het bedrijfsleven zetten we onze netwerken in om kennisgeoriënteerde industrie en dienstverlening naar de regio te halen. Venray stimuleert echter niet alleen bedrijvigheid in de productie en logistiek, maar ook de agribusiness, food en de zorgsector. Duurzaamheid is daarbij richtinggevend. Verder bieden het gevarieerde landschap en het centrum van Venray kansen voor toerisme en recreatie. De gunstige verbindingen met de universiteitssteden Nijmegen, Wageningen, Maastricht en Eindhoven maken Venray bijzonder aantrekkelijk voor het bedrijfsleven. Samen met Venlo vormt Venray een logistieke hotspot van formaat.
www.venray.nl

Inve

INVE BELGIE, gevestigd in Baasrode (België), biedt biggen(pre-)starters, concentraten, premixen, additieven en nutritionele ingrediënten aan. INVE BELGIE beperkt zich niet enkel tot het leveren van deze producten maar biedt de klant ook een verregaande service aan van nutritioneel advies, veterinaire ondersteuning, analyses van grondstoffen en voeders tot advies inzake milieuregelgeving. Voor onderzoek en ontwikkeling bezit INVE BELGIE een eigen R&D team. INVE BELGIE werkt ook nauw samen met verschillende onderzoeksinstellingen en universiteiten voor de ontwikkeling van nieuwe producten en concepten. Daarnaast beschikt INVE BELGIE over proefbedrijven om nieuwe ontwikkelingen uit te testen onder praktijkomstandigheden. Op deze wijze kan INVE BELGIE de klant adviseren inzake de recentste evoluties in de veevoedersector.
info@invebelgie.be | www.invebelgie.be

Hepromij

Hepromij is an exclusive private label producer of premium and super premium animal food for a wide range of herbivorous and omnivorous animals. As a family business, we are passionate about our fields of expertise. Our well-educated team is familiar with every aspect of branding animal food products, through which we can offer full-service to our clients. Through smart innovation and investments we are able to create unique products, coarse mixes as well as pressed pellets, made of the highest quality raw materials.
www.hepromij.nl

Cibus

Cibus is een jong en dynamisch veevoederbedrijf in West-Vlaanderen. Het produceren en leveren van kwaliteitsvolle veevoeders, gekoppeld aan een klantgerichte service zijn de fundamenten van ons bedrijf. Cibus biedt een ruim gamma varkens&pluimveevoeders aan. In samenspraak met de klant optimaliseren wij onze voeders om te komen tot de beste economische resultaten. Voor rundvee wordt er klantspecifiek gewerkt. Samen met de klant worden de bedrijfseigen voedermiddelen en het rantsoen beoordeeld. Op basis hiervan stellen wij een aanvullend diervoeder op maat samen. Cibus heeft tevens een ruime opslagcapaciteit annex drooginstallatie. Traditie, vernieuwing en gedrevenheid maakt Cibus tot een geprivilegieerde partner!
www.cibus.be

Ecotrans

Ecotrans is uw betrouwbare partner in transport Ecotrans, gevestigd in Vorden, is een internationaal georiënteerd transportbedrijf dat gespecialiseerd is in bulktransport van veevoeders. Daarnaast hebben we ook deskundigheid in bulktransport van ADR premixen, kunstmest en andere agrarische producten. Met zo’n 85 combinaties vervoeren we producten van de productielocatie naar de eindgebruikers, veelal boerenbedrijven. Ons werkgebied bevind zich in heel Nederland, België en Duitsland. Onze standplaats ligt in Vorden hier doen we ook ons eigen onderhoud. Onze combinaties staan bij de productielocaties en daar wonen ook onze chauffeurs. Sterke klantfocus, chauffeurs met boeren gevoel, specialisme, flexibiliteit en persoonlijke aanpak zijn onze kwaliteiten. Samenwerken met Ecotrans moet blij maken.
info@ecotrans.nl | www.ecotrans.nl

Innius

Innius is een krachtig smart industry softwareplatform voor fabrikanten en gebruikers van industriële machines in onder andere de voedselverwerkende industrie. Het innius platform ondersteunt machinefabrikanten en hun klanten in hun digitale transformatie, door middel van het analyseren en toepassen van real-time sensor data. Machinefabrikanten verbeteren hun klantenervaring door proactieve klantenservice te bieden, zoals externe machine monitoring en voorspellend onderhoud. Machinegebruikers kunnen door midel real-time productiegegevens hun primaire productieprocessen verbeteren. Machinefabrikanten en hun klanten werken samen in de toepassing van analytische bedrijfsinformatie om daarmee een duurzaam concurrentievoordeel te bereiken.
info@innius.com | www.innius.com

d’Aussy Voeders

Veevoeders met ervaring en oog voor de toekomst Voeders d’Aussy is een jong en dynamisch familiebedrijf gelegen in het hartje van West-Vlaanderen op het industrieterrein van Torhout. Wij zijn gespecialiseerd in samengestelde kwaliteitsvolle veevoeders voor varkens, rundvee, pluimvee en kleinvee. Optimaal voldoen aan de eisen van onze klanten met betrekking tot de kwaliteit van onze producten, service en betrouwbaarheid. Zorgvuldige inkoop, aanvoer en opslag van hoogwaardige grondstoffen en hulpstoffen. Productie van diervoeders onder streng gecontroleerde omstandigheden. Inzet van bekwaam en goed bekwaam personeel.
info@voedersdaussy.be | www.voedersdaussy.be

Vobra Special Petfoods

Sinds 1932 is het Nederlandse familiebedrijf Vobra Special Petfoods gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van kwalitatief hoogwaardige dierenvoeding. Naast de eigen merken CaroCroc, CASA-FERA, SANIMED en Wielco, biedt Vobra ook de mogelijkheid om voor Private Label-klanten op basis van een full service concept de gewenste honden- en kattenvoeding op maat te ontwikkelen. Op locaties in het Brabantse Veghel en Loosbroek produceert Vobra Special Petfoods voor vele tevreden klanten in binnen- en buitenland hoogwaardige geëxtrudeerde en geperste honden- en kattenvoeding. Daarmee is Vobra uitgegroeid tot een familiebedrijf waar we trots op zijn!
info@vobra.nl | www.vobra.nl

Kanters

Innovative liquid solutions for animal health Kanters is the specialist in liquid nutritional supplements for livestock. Our solutions promote animal health and optimize digestion and intestinal health, contributing to further reduction of antibiotics use. We combine ingredients such as organic acids, vitamins, minerals, amino acids, herbs and essential oils and develop recipes and company-specific protocols together with our partners. In addition we are expert in the field of water hygiene and acidification of drinking water. Innovation, commitment and result are the core of our way of working together.
info@kanters.nl | www.kanters.nl

Welgro

Al meer dan 50 jaar is Welgro producent van bulkwagens voor veevoeders, meelproducten, granulaten en poedervormige stoffen. We verzorgen het hele traject in eigen huis: van het ontwerp op de CAD-afdeling tot en met het spuiten en aftersales. Welgro staat bekend om zijn maatwerk, iedere opdracht is uniek. Wensen op het gebied van laadvermogen, loscapaciteit, actieradius en wendbaarheid zijn allemaal aspecten waar we rekening mee houden. Wij exporteren onder meer naar landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Welgro blijft bezig met nieuwe ontwikkelingen om het werk voor de chauffeur steeds eenvoudiger te maken met behoud van product kwaliteit.
www.welgro.nl

Nukamel

Founded in 1954, Nukamel is the world’s first milk replacer producer, active in over 40 countries. Nukamel is a company which specializes in the development of nutritional solutions for young and suckling animals based on dairy ingredients. In our home base, Belgium and the Netherlands, milk and milk derivatives have always been abundantly available and therefore a whole industry has been developed. What once were byproducts of the dairy industry, like liquid whey, are today highly valuable nutritional ingredients. We started with the production of milk replacers for white veal. Today Nukamel has solutions for many feeding systems and high performing production animals, including rearing calves, piglets, lambs... even turkeys and broilers.
jan@nukamel.com | www.nukamel.com

De VICTAM Stichting

De VICTAM Stichting dateert van 1965 en werd oorspronkelijk opgericht om een beurs te organiseren voor leveranciers aan de diervoeder -en aanverwante industrieën. Dit zijn de inmiddels wereldwijd bekende FIAAP/VICTAM/GRAPAS beurzen. Na verloop van tijd breidde de stichting haar activiteiten uit ter promotie van de veevoeder, graan en biomassa-industrie. Deze activiteiten bestaan uit het organiseren van beurzen, congressen, studentenuitwisseling, publicaties, ondersteuning van onderzoeksprojecten en instituten tot contacten met relevante associaties. De stichting is 100% eigenaar van VICTAM International BV, de organisatoren van de FIAAP/VICTAM/GRAPAS beurzen.
info@victamfoundation.com | www.victamfoundation.com

Brandenburch

Brandenburch is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in het verwerken van granen en groente tot speciale ontsloten vlokken, melen en extrudaten. Kwaliteit is een randvoorwaarde, alleen de beste grondstoffen worden ingekocht. Brandenburch is GMP+ gecertificeerd en heeft de Organic Certification. De producten kenmerken zich door een constante samenstelling waarbij het gecertificeerde bedrijfsproces leidend is voor het leveren van topkwaliteit. Alle producten verschillen van elkaar in samenstelling, kleur, geur, vorm of leveringsmogelijkheid. Samen met klanten zoekt Brandenburch constant naar nieuwe oplossingen voor de markt. Brandenburch levert BtoB aan klanten in Europa, Noord-Amerika, Azië en Oceanië, zowel af pand of franco.
info@brandenburch.nl | www.brandenburch.com

Triott

Triott is een holding bestaande uit zes opererende werkmaatschappijen. Ottevanger Milling Engineers: Autoriteit in het ontwerpen en fabriceren van machines en complete installaties voor de verwerking van graan en mengvoeders. Wynveen: Specialist in het ontwerpen, produceren en realiseren van complete fabrieken voor de diervoerderindustrie. PTN: Expert in de ontwikkeling, productie en service van korrelpersen en gerelateerde machines voor de productie van diervoerder. TSC: Silo leverancier gericht op ontwerpen en bouwen van rechthoekige stalen silo-installaties. Almex: Specialist in enkele schroef extrusie apparatuur. Van een losse extrusie unit tot een complete installatie. Inteqnion: Expert in ontwerp, bouw en implementatie van besturings- en automatiseringsoplossingen binnen de procesindustrie.
http://www.triottgroup.com/

Akzo Nobel Functional Chemicals B.V.

AkzoNobel creates everyday essentials to make people’s lives more livable and inspiring. As a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, we supply essential ingredients, essential protection and essential color to industries and consumers worldwide. Headquartered in Amsterdam, the Netherlands, we have approximately 45,000 people in around 80 countries. Consistently ranked as a leader in sustainability, we are dedicated to energizing cities and communities while creating a protected, colorful world where life is improved by what we do.
https://www.akzonobel.com/cs/

Elanco

Elanco Animal Health Leverancier van producten en diensten die de diergezondheid verbeteren Elanco is wereldleider in het ontwikkelen van producten en diensten die de gezondheid, het welzijn en prestaties van dieren verbeteren. Elanco speelt actief in op de wensen van veehouders, dierenartsen en uiteindelijk de consument. In samenwerking met de voerleverancier en de bedrijfsdierenarts bieden wij veehouders een optimale begeleiding en staan garant voor een praktisch en oplossingsgericht advies. Bij vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Antwerpen via telefoon: +32 (0) 3 334 30 02 of per e-mail via: benelux@elanco.com
benelux@elanco.com | www.elanco.com

VanDrie Group

De VanDrie Group produceert kalfsvlees, (kalver)voeders en kalfsvellen. Dit doen we met respect voor mens, dier en omgeving. Wij hebben oog voor wat wij aan de komende generaties nalaten. Dit is terug te vinden in ons logo, dat gevormd wordt door een hand en een kalf die het respect voor mens en dier uitdrukken. Het zegel staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. De VanDrie Group is een Nederlands familiebedrijf. De groep heeft meer dan 25 bedrijven onder zich. Uniek aan de VanDrie Group is dat wij een ketenproducent zijn. We hebben de hele keten in eigen beheer: van de opvang van de kalveren, het produceren van voeders, het slachten van kalveren, de bewerking van kalfsvlees en de verwerking van kalfsvellen tot en met de afzet van consumentenproducten en marketing en promotie.
contact@vandriegroup.com | www.vandriegroup.com

Wageningen Livestock Research

Wageningen Livestock Research (WLR) creates science based solutions for a sustainable and profitable livestock sector. With our clients, we integrate scientific knowledge and practical experience to develop livestock concepts for future generations. WLR is part of Wageningen University & Research. Our mission is to explore the potential of nature to improve the quality of life. Our strength lies in our ability to join the forces of specialised research institutes and the university in the fields of natural and social sciences. This collaboration leads to scientific breakthroughs that can be put into practice and be incorporated into education. This is the Wageningen Approach.
info.livestockresearch@wur.nl | www.wur.nl/livestock-research

Actemium

Actemium Eindhoven richt zich op de industriële automatisering. Het is een system integrator op het gebied van onder andere MES, PLC en SCADA-oplossingen, gespecialiseerd in de segmenten mengvoer, petfood, premix, co-producten en specials. Het wereldwijde Actemium netwerk, onderdeel van VINCI Energies, telt 20.000 specialisten en 300 business units in 38 landen. In Nederland zijn zo’n 850 medewerkers vanuit 20 business units actief. Actemium adviseert over, ontwerpt, bouwt, optimaliseert en onderhoudt industriële processen. Onze Solutions & Services for Industry sluiten aan op de levenscyclus van uw productiefaciliteiten. Dat doen we wereldwijd, maar toch dichtbij u in de buurt.
http://feed.actemium.nl/

Koudijs Animal Nutrition B.V.

Koudijs Animal Nutrition B.V. is an organization with a leading position in the animal nutrition industry, focused on the production, sales and services of complete animal feed, concentrates and premixes. Koudijs is offering solutions for feed millers, integrators, dealers and importers and direct farmers. In every country worldwide we have our specific approach (and targetgroup) to meet the challenges of the agricultural sector the best. Only with this country-specific approach we are able to fulfill our promise of ‘Feeding Performance’. Feeding Performance is the essence of what we are doing. Bringing progress to the agricultural sector.
info@koudijs.com | www.koudijs.com

Clayton industries

The Clayton Steam generator is the world’s most compact, efficient, fast and safest way of producing high quality steam. 20% less fuel consumption, no steam explosion risk, start-up in 5-10 minutes, etc. World leading companies as Coca-Cola, Unilever, BP, Exxon, JTI, Siemens, P&G, Mars, Inbev are satisfied customers who save money by using the Clayton Steam Generator. The Clayton Heat Recovery Boilers are developed to produce steam or hot water from the waste gasses of gas/diesel engines, small gas turbines, incinerators and ovens. S A V E F U E L - S A V E S P A C E - S A V E T I M E - S A V E M O N E Y
sales@claytonindustries.com | www.claytonindustries.com

KSE Process Technology

KSE Process Technology past haar specialistische proceskennis en -technologie toe zodat klanten in de diervoederindustrie hoge kwaliteit poeders en korrels kunnen produceren. KSE levert voor deze industrie geavanceerde ALFRA doseer- en weegsystemen en PROMAS ST procesautomatisering. Naast deze producten verleent zij aanvullende diensten zoals 24/7 service en consultancy.
info@kse.nl | www.kse.nl/over-kse/contact/

Feedtech

Feedtech is specialized in manufacturing feed milling equipment and do the turn key projects. Such as: Fish Feed Factories Pet Food Factories Animal Feed Factories Premix Factories. Feedtech is manufacturing; -Panel type corrugated and double skin storage silos -Sifters -Grinding lines -Mixing lines -Pelletting lines -Extruding lines -Micro dosing systems -Flake lines -Packaging lines -Automation Feedtech is exporting minimum %50 og its production to 20 countries since 15 years. Feedtech is Manufacturing in Salihli Organised Industrial zone. Feedtech has an office in Hacettepe Universty at Techno Centre for engineering and R&D.

Greenvalley International B.V.

Greenvalley International B.V. is specialist in diervoederadditieven. Als leverancier én partner leveren wij hoogwaardige en specialistische producten met toegevoegde waarde voor de mengvoederindustrie, kalvermelkindustrie en premixers. Onze manier van werken kenmerkt zich door een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Greenvalley biedt een uitgebreide productenrange voor een gezonde groei, een optimaal economisch rendement met aandacht voor dierwelzijn en duurzaamheid
info@greenvalleyinternational.nl | www.greenvalleyinternational.nl

Verder Scientific

De SCIENTIFIC Divisie van de VERDER groep zet de standaard in high-tech wetenschappelijke apparatuur voor kwaliteitscontrole, onderzoek en ontwikkeling. Vijf toonaangevende fabrikanten, elk met een lange ervaring in hun vakgebied maken oplossingen voor het laboratorium in de diervoerindustrie: - CARBOLITE (UK) ovens in alle groottes voor zowel laboratorium als productie toepassingen - CARBOLITE-GERO (DE) hoge temperatuurovens (tot 3000°C), met de nadruk op speciale atmosfeer en vacuum - ELTRA (DE) snelle element analysers voor Koolstof, Stikstof, Zuurstof, Zwavel en Waterstof - RETSCH (DE) maaltoestellen voor monstervoorbereiding, zeefmachines voor korrelgrootte-meting en monsterverdelers voor representatieve staalname - RETSCH-TECHNOLOGY analyse-toestellen voor deeltjeskarakterisering met behulp van digitale camera’s
info@verder-scientific.nl | www.verder-scientific.nl

AdVee Dierenartsen

Opgericht in 1964 is AdVee Dierenartsen uitgegroeid tot een praktijk waar diersoort specifiek gewerkt wordt. De nadruk ligt op pluimvee en varkens maar ook rund en paard krijgt de aandacht die het verdient. De sector vraagt om specialisten, onze praktijk heeft die in huis. Wij genezen niet alleen; de nadruk ligt op de preventie van ziekten. Verder informeren en adviseren wij onze veehouders over hun plannen en mogelijkheden. De gespecialiseerde bedrijven van tegenwoordig vragen een intensievere benadering dan de gemengde bedrijven uit het verleden. De gevraagde kennis gaat verder dan het zieke dier of het voorkomen daarvan: Meedenken aan de toekomst dus!
info@advee.nl | www.adveedierenartsen.nl

Denkavit

Denkavit is al ruim 60 jaar wereldwijd toonaangevend partner voor veehouders en de mengvoederindustrie op het gebied van voeders voor jonge dieren. Vanuit jarenlang onderzoek en ervaring heeft Denkavit veel kennis verkregen van grondstoffen en dieren in de eerste levensfase. Zowel in Nederland als in Frankrijk beschikt Denkavit over innovatieve onderzoeksbedrijven en uitgebreide moderne laboratoria. Met vooruitstrevende kennis van jongvee voeders en innovaties in de sector kan Denkavit gericht bijdragen aan het succes van haar afnemers en partners in de voedselkolom. Denkavit is nationaal en internationaal actief met eigen organisaties in Nederland (Voorthuizen), Frankrijk, Duitsland en Italië. Daarnaast zijn de Denkavit producten via een uitgebreid distributienetwerk verkrijgbaar in ruim 40 landen.
denkavit@denkavit.nl | www.denkavit.nl

Claessens – Jenniskens Pluimveebedrijven B.V.

Claessens – Jenniskens Pluimveebedrijven B.V. is een modern pluimveebedrijf met leghennen en opfokhennen op vijf locaties. We zijn gevestigd in Ysselsteyn in de provincie Limburg. We onderscheiden ons binnen de pluimveesector door de gesloten bedrijfsvoering. Eendagskuikens ontvangen wij op onze opfoklocaties en die groeien op tot robuuste leghennen. Onze dieren worden gehouden met een hoge gezondheidsstatus. Er worden wekelijks twee miljoen eieren geproduceerd. Deze eieren vinden hun weg naar verschillende afnemers in binnen- en buitenland. We produceren antibioticavrij.
info@cjpluimveebedrijven.nl | www.cjpluimveebedrijven.nl

Vivara

CJ Wildbird Foods/Vivara (www.vivara.nl) ontwikkelt, produceert en vermarkt producten voor tuindieren in een 10-tal Europese landen. Afzet vindt plaats direct naar consumenten, groothandel en professionele markt. Daarnaast produceert Vivara meelwormen in een professionele kwekerij, toegepast als voer voor vogels, reptielen en vissen. Vanuit het lopende eiwitinnovatie programma (‘eiwitrijk’) in Provincie Limburg zijn insecten benoemd als ‘vlaggenschip’. Een groep ondernemers, diverse overheden en onderzoek/onderwijsinstellingen ambiëren samen om regio Zuid-Oost Nederland uit te bouwen tot kloppend hart van de Europese insectenteelt en zo bij te dragen in de stijgende vraag naar productie van duurzame eiwitten voor toepassing in Feed, Food en Farma.
info@vivara.nl | www.vivara.nl

Lambers-Seghers

Lambers-Seghers is een productiebedrijf van veevoeding gevestigd in Baasrode (België) en een begrip van zelfstandig landbouwondernemen. Door onze manier van werken garanderen wij een optimale voeding voor uw dieren. Voor ons is vrije verkoop een doelstelling op zich, met de daaraan verbonden flexibiliteit, transparantie en vakbekwaamheid. Wij bieden voederadvies voor alle diersoorten, technische ondersteuning op landbouwbedrijven, gezondheidsadvies, inname, aankoop en verwerking van granen en hulp en bij alle administratieve taken.
info@lambers-seghers.be | www.lambers-seghers.be

B.C.F.T.A.

BCFTA is a trade association representing 70 businesses who are involved within the Grain & Feed trade in the UK. One of the main roles of BCFTA is to provide training and events specifically designed for the Grain & Feed Trade and we are very pleased to take part in the partnership with the ‘Feed Design Lab’ who share our goals of research & education. Information on how to contact BCFTA and its events can be found at our website.
enquiries@bcfta.org.uk | www.bcfta.org.uk

Van Aarsen

Van Aarsen. The vital link to your feed chain Van Aarsen is developer, manufacturer and supplier of state of the art machines and complete feed mill solutions for the production of compound feed and premixes. The better the animal feed, the better the food on the table! It’s as simple as that. We take our crucial role in the ‘agro-feed’ chain seriously, helping you to achieve optimal solutions. Our innovative machines and complete feed mill solutions are designed and constructed to increase production and lower operational costs; with minimum energy consumption and maximum benefit to feed safety and ease of operation. Since 1949. Worldwide.
info@aarsen.com | www.aarsen.com

Poeth

Founded in 1921. Producer and supplier of key-machinery for feed-industry plus storage and handling of raw materials. Various types of new developed transport-equipment, sifters, big-bag handling, etc. achieve the lowest carbon footprint under operational conditions. Examples are the air supported belt-conveyors (Poeth ecoveyor), Z- and U-conveyors, with special attention for cross contamination. Producer of a complete industrial dust-filter program, with various types and sizes. Producer and supplier of sampling systems, with pellet quality testers, packers, etc. System integrator for complete projects from consulting to commissioning, with custom made solutions on client request at reasonable price and lead time.
info@poeth.nl | www.poeth.nl

Noba Vital Lipids

is een toonaangevende Nederlandse producent en leverancier van energierijke vetproducten voor de diervoederindustrie in heel Europa. Onze kracht schuilt in meer dan 60 jaar ervaring, in onze hoge kwaliteitsnormen die in elke stap van het productieproces strikt worden nageleefd, in onze R&D en in onze nutritionele kennis. Noba draagt nauwgezette zorg voor haar producten en heeft productveiligheid hoog in het vaandel, zowel bij het selecteren en bewerken van grondstoffen, alsook in het uiteindelijke product. Het resultaat is de hoogstaande kwaliteit van elk Noba-product.
www.noba.nl | info@noba.nl

Micron Bio-Systems

Micron Bio-Systems is an international leader in biotechnology dedicated to developing cutting-edge product-based solutions and species-specific programs designed to improve animal health and performance. Micron’s philosophy is based on fundamental principles that underlie the importance of the animals’ internal and external biological environment and their subsequent impact on health and wellbeing. A thorough understanding of the market is essential before Micron can apply its SMART SCIENCE and core scientific competencies to identify the challenges and apply key technologies to build product-based solutions. Micron’s strong technical capabilities have enabled the development of some novel methodologies during R&D programs, for example MYCOCHECK, a service for the analysis of mycotoxins in feed.
info@micronbio-systems.co.uk | www.micronbio-systems.co.uk

AFB International

“AFB International is the global science and technology leader in pet food palatability. As the palatability performance people, AFB takes pride in making pet food and pet treats taste great. AFB researches, develops and produces a full range of liquid and dry palatability enhancers to optimize companion animal response and consumption. AFB is committed to helping its customers succeed in an increasingly competitive global marketplace, offering dedicated technical support, customized solutions and a worldwide staff of technical experts who stand ready to assist pet food companies with all aspects of product performance.“
europe@afbinternational.nl | www.afbinternational.com

Trouw Nutrition

a Nutreco company, is the global leader in innovative feed specialties, premixes and nutritional services for the animal nutrition industry. Trouw Nutrition provides species-specific nutritional solutions consisting of feed concepts, products and nutritional know-how. The unique combination of products, models and services Trouw Nutrition offers, boosts productivity and supports animal health through all life stages, contributing to our customers' peace of mind. For more than 50 years, we have been conducting in-depth research into different species, and our solutions are designed to meet the needs of farmers, home-mixers, feed producers, integrators and distributors.Trouw Nutrition employs over 5000 people located in 25 countries.
www.trouwnutrition.nl

Nutricontrol

NutriControl is een expertisecentrum op het gebied van analyses voor de zuivel-, petfood- en diervoederindustrie met het accent op voedselveiligheid en voedingswaarde. Diepgaande kennis over de complexe matrices petfood, diervoeding en zuivel zit in het DNA van NutriControl. De dienstverlening is breed: NIR, chromatografie, microbiologie, spectrometrie en nutritionele analyse. NutriControl ondersteunt klanten optimaal en levert maatwerk bij standaardanalyses, innovaties en crisissituaties. Bovendien loopt NutriControl voorop in geavanceerde analysetechnieken. NutriControl denkt met de klant mee om te komen tot concrete adviezen en resultaten. Zo kan de klant zich richten op de productie en verkoop van voedzame, veilige en gezonde levensmiddelen, melkproducten en diervoeders
www.nutricontrol.nl

Nijsen Granico

Samen werken aan grip op resultaat. Dat is waar Nijsen/Granico voor staat. Daarbij loopt innovatie als rode draad door ons ruim 75-jarige bestaan. De bedrijfsdoelstellingen en –situatie van de varkenshouder vormen het uitgangspunt voor begeleiding, advisering en productontwikkeling. Onze Food-grondstoffen, gemaakt van hoogwaardige voedingsproducten uit de levensmiddelenindustrie volgens het unieke Food-for-Feed procedé, spelen hierbij een cruciale rol. De zeer hoge kwaliteit, voedingswaarde en veiligheid staan garant voor betrouwbare en stabiele producten. Daarnaast maken zij het mogelijk om zeer precies op de behoeften van het varken en de doelen van de varkenshouder te voeren. Het resultaat: Scherpe technische en financiële resultaten.
info@nijsengranico.nl | www.nijsen-granico.nl

Jadis Additiva B.V.

Jadis Additiva B.V. is een internationaal opererende organisatie, gericht op de ontwikkeling, verkoop en marketing van veilige en speciale additieven. Jadis verzorgt een gediversifieerd programma van veilige toevoegingsmiddelen, diensten en hygiënemiddelen voor de agrarische industrie.
jadis-additiva.com

AB Werkt

AB Werkt is specialist in uitzenden, payroll en werving & selectie. Bovendien bieden wij specialistische diensten aan gericht op de agrarische sector. Wij beschikken over een groot potentieel aan flexibel inzetbaar vakkundig personeel. Door onze pragmatische aanpak en kennis van de regionale arbeidsmarkt weten we de juiste match te maken tussen werkgever en werknemer. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé personeelsvoorziener van Brabant en Limburg (Noord- en Midden). Met vier regiokantoren in Uden, Deurne, Hoogeloon en Etten-Leur zijn we goed bereikbaar in de regio en kunnen we snel schakelen. Ontdek hoe onze aanpak werkt!
www.ab-werkt.nl

Phileo Lesaffre

Lesaffre is wereldmarktleider op het gebied van gistproductie. Als onderdeel van de Groep Lesaffre is Phileo Lesaffre Animal Care gespecialiseerd in de toepassing van gist en gistproducten in diervoeding. Opererend op het kruispunt van gezondheid en nutritie ontwikkelt en vermarkt Phileo innovatieve oplossingen die leiden tot verbetering van de diergezondheid. Door wereldwijde aanwezigheid en een eigen R&D team met eigen proeflocatie heeft Phileo de kennis en ervaring in huis om samen met haar klanten nóg gezondere dieren te produceren.
info-nl@phileo.lesaffre.com | www.phileo-lesaffre.com

Lohmann Tierzucht

Breeding for success … together! The right hen for every management – the right egg for every market. With this claim, LOHMANN TIERZUCHT has, until this very day, achieved excellent breeding results and has become the global leader in the production of parent stocks and laying hens in the last five decades. This success is based on systematic research and development, intensive veterinary care and constant dialogue with customers. This results in highly efficient layers of a robust quality as well as excellent egg mass and outstanding shell quality – i.e. features which give LOHMANN TIERZUCHT breeders a competitive edge throughout the world.
www.ltz.de

AgruniekRijnvallei

Coöperatie AgruniekRijnvallei (AR) in Wageningen is toeleverancier aan de agrarische sector. Op jaarbasis produceert en levert AR 640.000 ton veevoer. AR produceert de voeders volgens de Zuiver Voer-filosofie. Onder de noemer van Zuiver Voer worden bewuste keuze gemaakt voor bepaalde grondstoffen en productietechnieken. Daarnaast is AR actief in de plantaardige sectoren en heeft adviesdiensten voor zowel de veehouderij als de plantaardige sector. In Midden-Nederland exploiteert AR negen Welkoopwinkels. De coöperatie telt zo’n 2.300 actieve leden en heeft ruim 300 medewerkers in dienst. De geldomzet 2015 bedroeg ruim € 241 miljoen.
www.argroep.nl

Precia Molen

De weegschaal, in welke vorm dan ook, is het hart van menig proces in de industrie. Een levensader die goed moet werken zodat het proces optimaal verloopt. Is dit niet het geval dan gaat het al snel ten koste van de resultaten. Te weinig of juist teveel product per verpakking heeft gevolgen voor de kwaliteit. Bovendien is het ook direct van invloed op het bedrijfsresultaat. Bij PRECIA-MOLEN zit het wegen in het bloed, het is al 150 jaar onze passie. ÉÉN PARTNER VOOR ALLE WEEGAPPARATUUR: WEGEN, DOSEREN, SORTEREN, CONTROLEREN… PRECIA-MOLEN BIEDT IEDERE INDUSTRIE DE JUISTE WEEGOPLOSSING!
www.preciamolen.nl

NEOVIA

Neovia is a key global player in the Animal nutrition & health industry. The company has a turnover of 1.7 billion Euros achieved in seven business lines: complete feed, aquaculture, pet care, premix/ firm services, additives & ingredients, animal health, and testing laboratories. It has 75 production sites and 8,300 employees in 28 countries. It offers a new way forward to meet the challenges of food, food safety, and reasoned use of resources. www.neovia-group.com
www.neovia-group.com

NewFoss

NewFoss heeft een zeer efficiente raffinage techniek ontwikkeld waarmee niet houtachtige biomassastromen kunnen worden geprocessed tot nieuwe grondstoffen. Via het NewFoss proces zal 100% van de biomassa tot waarde worden gebracht. Reststromen uit landschap- wegen en waterwegen beheer, primaire sector, food en feed productie, industrie komen terug in de grondstofketen in plaats van deze te verbranden of composteren. Op deze manier worden grote hoeveelheden CO2 vastgelegd voor een lange periode en waarde gecreëerd. Vezel toepassingen zijn o.a.: vervanging oud papier in de verpakkingsindustrie; vervanging turf/veen in substraten; isolatie, board en composieten bouwmateriaal; chemie biobased building blocks; vezels voor food en feed. Organisch sapconcentraat: aminozuren; vetzuren; humuszuren; andere inhoudsstoffen; biogas. Minerale sapconcentraten: biologische kunstmestvervanger; strooizout.
info@newfoss.com | www.newfoss.com

HBT Transport

Welkom bij HBT Transport. In de logistieke niche van het transport van mengvoeders en grondstoffen voor de kalvermelkindustrie nemen wij al sinds tientallen jaren als internationaal transportbedrijf een unieke positie in. Op deze site maakt u kennis met onze onderscheidende aanpak als uiterst betrokken, gepassioneerd en gecertificeerd familiebedrijf. Daarom ons motto: met afstand betrokken.
mailto:info@hbttransport.nl | www.hbttransport.nl

Grassa

Grassa is opgericht in 2014 en heeft een kleinschalige bioraffinage technologie ontwikkeld om groene grondstoffen te verwerken tot vier eindproducten: vezels, eiwit, ‘wei’ (sap) en fosfaat. Grassa haalt op deze manier meer waarde uit groene grondstoffen: van laagwaardig (afval)product tot hoogwaardige eindproducten. De Grassa technologie is daarmee een duurzame technologie en sluit naadloos aan op de circulaire en biobased economie. Grassa beweegt zich momenteel van ontwikkelingsfase naar marktfase en heeft een 3de generatie demonstratiemachine ontwikkeld. Het idee is om de Grassa technologie in de toekomst in te zetten in de melkveesector, de tuinbouwsector en in het natuur-, weg- en waterbeheer.
info@grassa.nl | www.grassa.nl

Brightlabs

Brightlabs is een analytische chemie laboratorium dat zich richt op twee klantdoelgroepen: - klanten met complexe routinematige analyses - klanten met niet routinematige analytische vraagstukken. De USP van Brightlabs is het bieden van ondersteuning als partner i.p.v. contractor. Dus niet alleen een getal maar ook het advies voor en na de analyse. Brightlabs is laagdrempelig en biedt services op maat voor de MBK ondernemer en onderwijs. Dit alles tegen een acceptabele kostprijs. Door samenwerking met bedrijven en instellingen (o.a. ROBA laboratorium en de universiteit van Maastricht) kan een breed pakket aan diensten worden aangeboden. De apparatuur is “state of the art” en kan zeer gevoelig en selectief analyseren.
info@brightlabs.nl | www.brightlabs.nl

Speerstra Feed Ingredients BV

Speerstra Feed Ingredients BV wil met haar producten en haar innovatieve productconcepten een actieve bijdrage leveren aan een duurzame veehouderij. Zowel bedrijfseconomisch als ecologisch duurzaam. Onze visie is gericht op precisievoeding door specifiek gebruik te maken van hoogwaardige ingrediënten en additieven in diervoeding. Door voeding veel nauwkeuriger aan te passen aan de specifieke behoeften van diverse diersoorten ontstaan veel minder snel gezondheidsproblemen. Ook de voerbenutting verbetert, waardoor de productie van melk, vlees en eieren wordt geoptimaliseerd. Om haar doelen te realiseren, werkt Speerstra Feed Ingredients BV alleen samen met betrouwbare leveranciers, die producten leveren, waarvan de werking is bewezen met onafhankelijk, wetenschappelijk onderzoek ..-website…
mail@speerstra.com | www.speerstra.com

Euro Manchetten & Compensatoren

Euro Manchetten & Compensatoren is al meer dan 30 jaar actief in de productie van flexibele verbindingen voor de meest uiteenlopende industrieën. Wij specialiseren ons in luchttechniek, voeding & farma en bulk & solids. Innovatie speelt een grote rol in ons ontwikkelingsproces. Door de combinatie van onze ervaring & kennis lopen we vaak voorop met de nieuwste producten en technieken. Wij onderscheiden ons door maatwerk, waardoor we voor zeer verschillende situaties een oplossing kunnen bieden. Dit stelt ons ook in staat prototypes te vervaardigen en zo makkelijk nieuwe producten en oplossingen te testen. Elk proces is zo sterk als zijn zwakste schakel.
info@euromanchetten.nl | www.euromanchetten.nl

Feed Valid

FeedValid is een familiebedrijf dat actief is in de handel, verwerking en productie van enkelvoudige en circulaire grondstoffen. Als bedrijf vervullen we een deel van de supply chain, van ruwe grondstoffen tot aan het eindproduct bij de consument. Om enkelvoudige grondstoffen te verkrijgen verwerken wij oliehoudende zaden, schroot, peulvruchten en granen tot een hoogwaardige ingrediënt voor toepassing in verschillende diervoeders. Bij de circulaire grondstoffen streven wij naar het afzetten van een stabiele stroom kwalitatief hoogwaardige diervoeder. Wij gebruiken verschillende productietechnieken. Hierdoor zijn wij in staat om toegevoegde waarde te creëren op commodity based producten, daarnaast leveren wij ook specialiteiten voor speciale voeders.
info@feedvalid.eu | www.feedvalid.eu

Ropapharm International B.V.

Welkom bij Ropapharm Wij zijn een innovatief bedrijf, dat zich sinds 1994 bezighoudt met de ontwikkeling, productie, en verkoop van aanvullend diervoeder op basis van volledig natuurlijke essentiële oregano-olie. Wij zijn als eerste bedrijf ter wereld aanvullend diervoeder op basis van oregano-olie gaan ontwikkelen, en zijn dan ook wereldwijd patenthouder. Ropadiar®, onze merknaam, staat voor een serie natuurlijke producten die dankzij een krachtig mechanisme het antibioticagebruik in de veeteelt sterk kunnen terugdringen. Wij geloven dat het van groot belang is voor de gezondheid van zowel mens als dier om het gebruik van kunstmatige middelen tot een minimum te beperken.
design@ropapharm.nl | www.ropapharm.com

De Hoop Mengvoeders BV

Wij zijn De Hoop Mengvoeders, specialist in pluimvee. Ons hele bedrijf en ons hele denken en doen, staat in het teken van vleeskuikens, moederdieren en leghennen. Dat ziet u terug in ons assortiment voerprogramma’s, in ons uitgebreide netwerk in de sector en in onze betrokkenheid bij verschillende marktconcepten. Dat merkt u aan de expertise van onze pluimveespecialisten. En pluimveehouders zien het terug in de resultaten. Kortom; Hart voor Pluimvee.
www.dehoop-zelhem.nl

Diana Petfood

"Diana Pet Food is the global leader and pioneer of high value solutions improving pets’ well-being and owners’ satisfaction. The company provides multiple products and services improving pet food palatability, pet health and pet food protection, and develops innovative scent & care solutions for the pet care market. Diana Pet Food is present on 5 continents with 900 employees, 18 industrial sites, 18 sales offices and 3 expert-measurement centers gathering more than 600 cats and 250 dogs. Diana Pet Food is part of Diana, a division of the Symrise Group."
contact@diana-group.com | www.diana-group.com

Zetadec

Het bedrijf Zetadec is een onderneming op het gebied van product- en procesontwikkeling t.b.v. diervoeders en diervoeder additieven, humane voeding, biomassa en kunstmest. De rode draad binnen het bedrijf is de interactie tussen de te verwerken grondstof en de procestechnologie waarmee deze grondstoffen worden be- en verwerkt tot producten. Zetadec ondersteunt bedrijven bij het opzetten van onderzoeken, product en procesontwikkeling, het oplossen van problemen in de proceslijn, het ontwerpen en statistisch en wiskundig analyseren van proeven en het implementeren van de resultaten ervan in de praktijk.
Info@zetadec.com | www.zetadec.com

Houbensteyn Groep

De Houbensteyn Groep is een familiebedrijf en maakt voedsel middels de varkenshouderij en maakt groene energie middels biogasproductie. Door het sluiten van kringlopen in de voedsel en energie wereld worden bijproducten opgewaardeerd, waardoor laagwaardige grondstoffen omgezet worden in hoogwaardige producten. Het resultaat is een gezond en duurzaam varken. www.houbensteyngroep.nl
www.houbensteyngroep.nl

Citaverde College

CITAVERDE College verzorgt al 100 jaar groen MBO onderwijs. De expertise op het gebied van volwassenonderwijs is sinds ruim 15 jaar uitgebouwd door en samengebracht in CITAVERDE Bedrijfsopleidingen. In de regio Zuid Oost Nederland zijn wij dé MBO opleider voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen in de beroepscontext voedsel, natuur- en leefomgeving. Onze focus ligt op de ontwikkeling van arbeidscompetenties, vakmanschap en ondernemersvaardigheden. We realiseren dit met erkende beroepsopleidingen, trainingen, cursussen en innovatieprojecten. De (beroeps)opleidingen en trainingen zijn vraaggestuurd, praktisch en competentiegericht. We beschikken ondermeer over een Centrum voor Praktijkleren en Leermiddelencentrum voor interactieve (digitale) leermiddelen op maat.
info@citaverde.nl | www.citaverde.nl

MTSE GmbH

The company Micro Tracers Services Europe GmbH (in short terms: MTSE GmbH) is specialized in the determination of mixing accuracy and carry-over in production sites for powder mixtures. The Microtracer method is registered under GMP plus and Ovocom. Pelleted samples and liquid samples, such as gel mixtures, liquid pig feed and lick blocks can be checked for mixing quality as well. MTSE GmbH is regularly organizing round robin tests for the MTSE licency laboratories to control the quality of Microtracer analysis. The analytical instruments necessary for the Microtracer analysis “rotary detector” and “TraCo” are sold by MTSE.
info@microtracer.de | www.microtracer.de

Palital Feed Additives B.V.

Palital Feed Additives B.V. is gericht op het ontwerpen, produceren en verkopen van duurzame additieven voor de diervoederindustrie. Voor zowel onze producten als onze bedrijfsfilosofie geldt ons motto ‘Clean Growth’. Wij zijn experts in butyraatconcepten, beschermd ureum, smaakstoffen en zoetstoffen. Het ontwikkelen van producten doen wij graag in nauwe samenwerking met onze klanten. Gezondheid en welzijn leiden tot een goede prestatie van het dier. Palital wil daar een bijdrage aan leveren met functionele additieven en voortdurende ondersteuning naar onze klanten. Transparantie en kwaliteit maken onlosmakelijk deel uit van de werkwijze van Palital. Zo wil Palital samen met onze klanten gestalte geven aan een duurzame veehouderij. info@palital.com | www.palital.com
info@palital.com | www.palital.com

Phycom B.V.

Phycom is gegroeid tot Europa’s grootste en meest innovatieve aanbieder van algen producten als ingrediënten voor de voedsel en diervoeding industrie. Het unieke productiesysteem in combinatie met de strenge selectie van grondstoffen resulteert in superieure algen producten met een zeer consistente kwaliteit en samenstelling.
info@phycom.eu | http://www.phycom.eu/

De Valk Wekerom

De Valk Wekerom is gespecialiseerd in mengvoeders. Bij De Valk Wekerom werken deskundige veevoerspecialisten die samen met u het beste voer samenstellen op de juiste plaats. Onze specialisten begrijpen hoe een boerenbedrijf werkt. Dat is prettig zakendoen. De Valk Wekerom streeft naar een langdurige relatie met haar klanten. De specialisten van De Valk Wekerom kennen het boerenbedrijf en weten welke aspecten voor u belangrijk zijn. Samen met De Valk Wekerom haalt u de beste resultaten.
info@dvw.nl | www.dvw.nl

The Bulk Transport Academy

The Bulk Transport Academy is dé opleider van Bulkchauffeurs in Europa. Ons doel is om nieuwe chauffeurs in korte tijd te bekwamen in hun vak en bestaande chauffeurs verder te ontwikkelen om zo de kwaliteit van dienstverlening te verhogen. In ons praktijkopleidingscentrum leiden onze ervaren docenten chauffeurs op voor de Feed, Food, Chemie en brandstof. Onze trainingen worden op maat ontwikkeld voor onze klanten en waar mogelijk gecertificeerd voor de Code95. Als aanvulling op de trainingen krijgen deelnemers e-learnings in hun eigen taal aangeboden. Indien gewenst, helpt The Bulk Transport Academy bedrijven mee om de ontwikkeling van hun chauffeurs vorm te geven in een eigen Academy. info@bulktransportacademy.com / www.bulktransportacademy.com
info@bulktransportacademy.com | www.bulktransportacademy.com

Polem

Al ruim 40 jaar is Polem marktleider op het gebied van polyester silo’s en tanks. Met ruim 100 medewerkers verkoopt en produceert Polem in Lemmer GVK silo’s en tanks tot een diameter van 9 meter met een maximale opslagcapaciteit van 1500 m3! De productie vindt zowel seriematig als projectmatig plaats, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. De afgelopen jaren is Polem met name binnen de industriële markt in binnen- en buitenland sterk gegroeid. Aanvragen vanuit de agri-branche, zout- & pekelverwerking, renewable energy en de papierindustrie, zijn daarom bij Polem inmiddels aan de orde van de dag.
info@polem.com | www.polem.nl

UFA AG

“UFA is the leading company for animal nutrition in Switzerland. With our products and services, we help our customers to be successful in the long term. The brands UFA and HYPONA stand for high-quality animal feed, mineral salts and specialities. Our consultants provide livestock producers with a wide range of services in the areas of feeding and management. Ongoing investments in the efficiency of the compound feed plants ensure the long-term domestic production of feed at competitive prices. We use high-quality raw materials from Swiss grain producers as well as by-products from the food industry, thus making an important contribution to the refinement of domestic arable crops.”
www.ufa.ch www.hypona.ch

Voeders Decadt

Voeders Decadt is een onafhankelijk en 100% familiaal bedrijf dat totaaladvies geeft aan in de varkens-en rundveehouderij met het oog op een zo hoog mogelijk technisch en economisch rendement bij de klanten. Onze hoofdactiviteit betreft het produceren van kwaliteitsvolle mengvoeders met constante bedrijfsbegeleiding omtrent veevoeding, rantsoenen en management. Voeders Decadt onderscheidt zich door zijn team van zeer onderlegde en loyale medewerkers dat dicht bij de klant staat en de klant altijd en overal centraal stelt.
www.decadt.be