Chain partner

 • Het recht om het beeldmerk Innovation partner of FDL te voeren met als bijschrift CHAIN PARTNER.
 • Korting op het gebruik van de faciliteit conform de door bestuur jaarlijks vast te stellen kortingsregeling Innovation partners (huur tarieven pilot plant, vergaderruimtes etc.) . Deze kortingsregeling heeft een aflopend karakter gedurende 5 jaar.
 • Logo Innovation Partner Banner FDL-website.
 • Alle rechten voor Community Partners gedurende 5 jaar.
  o Onbeperkt aantal Community Members
  o Logo Community Partner Banner FDL-website
  o 5x Deelname Jaarsymposium tegen gereduceerd tarief
  o Deelname Community Meetings (alle Communities) tegen gereduceerd tarief dan wel gratis (meeting afhankelijk)


Hierbij verkrijgt Chain Partner de plicht om:

1. Een eenmalige subsidie aan FDL te betalen van € 50.000,-. 

 

Chain partners

Imtech

Imtech is een Europese speler in industriële automatisering. De experten hebben een geniale oplossing ontwikkeld: ImPlant®. ImPlant is een MES systeem dat zich focust op batch georiënteerde productieprocessen tussen ERP en alles wat zich op de werkvloer afspeelt. PET-food-, mengvoeder-, voedings-, betonbedrijven en mouterijen zijn typische referenties uit de industrie. Volgende sterke troeven maken ImPlant onmisbaar in uw bedrijf: t Modulaire implementatie en koppeling op elk ERP-systeem t Productieplanning t Full tracking & tracing garantie t OEE (Overall Equipment Effectiveness) performantie t Gebruiksvriendelijkheid. Imtech Belgium telt 800 enthousiaste medewerkers en is actief in gans Europa.
info.implant@imtech.be | www.imtech.be

Royal Agrifirm Group

Royal Agrifirm Group With more than 3.000 dedicated employees driven to excel every day, Royal Agrifirm Group contributes to a responsible food chain for future generations. The cooperative delivers measurable, relevant and sustainable value to farm, field and industry level. Founded over 120 years ago in the Netherlands, Royal Agrifirm Group is now a leading agricultural cooperative with an international network of subsidiaries in 16 countries within Europe, South America and Asia and a worldwide distribution network. Operating within these regions with their local brands: Agrifirm, Nuscience, Nutral, Nutrifarma, Preconex, Lusai, Bonda and Oldambt.
info@agrifirm.com | https://www.agrifirm.com/nuscience-group/

Tebodin

Tebodin is een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau en biedt opdrachtgevers wereldwijd de kennis en ervaring van zo’n 4.900 medewerkers op het gebied van industrie, gezondheid en voeding, olie en gas, chemie, infrastructuur, vastgoed en energie en milieu. Tebodin werkt vanuit bijna 50 kantoren aan projecten, waarvan 9 kantoren verspreid in Nederland. Het bureau is onderdeel van Bilfinger SE, een internationaal opererende ‘engineering and services’ onderneming. Tebodin richt zich op het leveren van slimme, duurzame oplossingen. De unieke kracht van Tebodin is de integratie van consultancy en engineering, aangevuld met projectmanagement, procurement en constructiemanagement voor zowel grote als kleine projecten
info@tebodin.com | www.tebodin.com

Adifo N.V.

Adifo levert een unieke lijn van strategische software tools en diensten voor het automatiseren en perfectioneren van de productontwikkeling, logistieke afhandeling en klantendienstverlening voor voederproducerende bedrijven. 600 bedrijven in meer dan 60 landen zetten Adifo’s software in om hun supply chain te perfectioneren, om hun klanten optimaal te bedienen en om hun resources optimaal in te zetten. Een constante input van gebruikers, 40 jaar specialisatie in deze sector en state-of-the-art technologie staan garant voor innovatieve tools waarmee voedingsmiddelenbedrijven echt het verschil maken in hun bedrijfsvoering.
adifo@adifo.be | www.adifo.nl

CPM Europe

CPM Europe is een gerenommeerde leverancier van procesapparatuur en -technologie voor de diervoeder, oliezaad, biomassa en vele andere industrieën, zoals de voedingsmiddelen en recycling. CPM heeft een wereldwijde reputatie als specialist op het gebied van malen, pelleteren en pletten (flaken). CPM een team van zeer betrokken specialisten en heeft meer dan 100 jaar ervaring. Dit resulteert in apparatuur met een maximale en continue inzetbaarheid, hoge betrouwbaarheid en aantoonbaar de laagste operationele kosten. Wereldwijd met bijna 1000 medewerkers en vanuit Amsterdam werkend met 75 mensen, waar machines worden gebouwd volgens de hoogste industriële standaards.
info@cpmeurope.nl | www.cpmeurope.nl

Feed for tomorrow CMYK

9 Belgische bedrijven zijn collectief chainpartner van FDL.

Boerenbond België

Boerenbond is de grootste land- en tuinbouworganisatie in Vlaanderen. Gegroeid vanuit de solidariteit tussen land- en tuinbouwers staat Boerenbond al meer dan 125 jaar ten dienste van de sector. De organisatie doet dit door belangenbehartiging, dienstverlening en vorming aan haar leden actieve land- en tuinbouwers. Maar Boerenbond heeft ook oog voor innovatie en hecht veel belang aan onderzoek ten dienste van de land- en tuinbouw. Daarom investeert de organisatie in Feed Design Lab. Voor veehouders is de zekerheid op betaalbaar en kwaliteitsvol voeder zeer bepalend voor een leefbare bedrijfsvoering. Onder andere zo blijft Boerenbond inzetten op een toekomstgerichte sector.
Info@boerenbond.be | www.boerenbond.be

Convoi

Convoi is een technische dienstverlener met meer dan 400 medewerkers gespecialiseerd Elektrotechniek&Automatisering en Industriële Relocations Convoi Electrical&Automation richt zich op het ontwerp, de realisatie,inbedrijfname en onderhoud van industriële installaties in vele marksectoren waaronder feed & food-machinebouw-chemie-papier-en automotive. Convoi Electrical&Automation combineert hierbij langjarige kennis en expertise met een praktische gestructureerde aanpak, resulterend in passende oplossingen. Convoi Relocations houdt zich bezig met het (ver)plaatsen, monteren en installeren t/m de inbedrijfname van nieuwe en bestaande installaties van enkele machines t/m complete productielijnen Convoi is gevestigd in Maastricht-Airport en heeft nog vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Ommeren en Eindhoven en daarnaast in Duitsland-Tsjechië-Slowakije-Groot-Brittannië en India.
www.convoi.nl | info@convoi.nl