Over ons

ONZE KERNACTIVITEITEN...

De belangrijkste activiteiten van Feed Design Lab zijn het verhuren van de proeffabriek, het verzorgen van trainingen en het ontwikkelen van projecten. Feed Design Lab is hierin uniek:  nergens in Europa vinden onderzoek, de productie van proefvoeders en opleiding in het zelfde instituut plaats. We kunnen ons bedrijf opsplitsen in drie ‘Business units’, namelijk: Faciliteiten, Projecten en Educatie.
Al deze activiteiten komen in de praktijk tot uitdrukking in ons ‘innovatieprogramma’ wat bestaat uit vier programmalijnen.

Lees meer over de activiteiten van FDL

Lees meer over de programmalijnen van FDL

Feed Design Lab is jong en ambitieus. Waartoe we in staat zijn werd duidelijk toen in 2013 binnen een jaar tijd de proeffabriek gerealiseerd werd en de officiële opening van Feed Design Lab in 2014 een feit was. Voor vele belangstellenden een indrukwekkende prestatie, voor ons ‘slechts’ het begin van iets groots. De ambities van Feed Design Lab gaan namelijk veel verder. Zo staan onder andere een uitbreiding van de faciliteiten, opleidingen en het innovatieprogramma in onze toekomstvisie. Dit alles draagt bij aan onze missie om tot een duurzame diervoederindustrie te komen.

Integriteit, flexibiliteit en professionaliteit zijn drie kernwaarden van Feed Design Lab, meer hierover en over ons leest u in de folder.

 

FEED DESIGN LAB TEAM 

  • Trudy van Megen, directeur (rechts op de foto)
  • Joyce Kleuskens, administratief-secretarieel medewerkster (midden op de foto)
  • Eric Vissers, procestechnoloog (links op de foto)
  • Toon van der Loop, procesoperator (ontbreekt op de foto)
  • Ageeth van der Lee, projectcoordinator (ontbreekt op de foto)
 

Directeur Trudy van Megen stelt zich voor

Ik ben Trudy van Megen en vanaf 1 augustus 2013 directeur van Feed Design Lab. Mijn belangrijkste taak is het realiseren en doorontwikkelen van het onderzoek- en educatiecentrum Feed Design Lab. Kennis en innovatie is mijn passie, om hier samen met vele partners uit de veevoerbranche invulling aan te kunnen geven en tot vernieuwing en verduurzaming te komen is een geweldige uitdaging!