FaciliteitenDe bijzondere architectuur van het gebouw is een blikvanger in de regio en ademt zowel intern als extern de innovatieve sfeer. Feed Design Lab beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om educatie en projecten te ondersteunen. In de proeffabriek, die in 2014 gerealiseerd is, bevinden zich de nieuwste technologieën en machines die multifunctioneel inzetbaar zijn.
Lees meer
ProjectenFeed Design Lab is touwtrekker in projecten die bijdragen aan het doel om tot een duurzame dierlijke eiwitketen in 2020 te komen. Hierin stimuleren we ondernemers, onderzoek en onderwijs om door samenwerking, open innovatie, en co-creatie te komen tot nieuwe oplossingen. De focus ligt hierbij op het gebruik van nieuwe grondstoffen, duurzaamheid en gezondheid.
Lees meer
EducatieEr is een trainingscentrum opgezet waarbij in de proeffabriek praktijk trainingen en opleidingen worden verzorgd op het vlak van productie van diervoeders en (proces)technologie in diervoeding. Deze opleidingen worden verzorgd door experts en ervaren docenten voor verschillende doelgroepen; van ervaren medewerkers in de branche, tot studenten die voor de sector gaan werken.
Lees meer

Over ons

Feed Design Lab is hét onderzoek- & educatiecentrum voor innovatie & verduurzaming van de diervoerindustrie.

Lees meer..

Community partners
Partners